Mark- och anläggningstjänster hos BMD Entreprenad

Säkra leveranser och ett säkert slutresultat bygger på passion för hantverket, en vilja att utvecklas och skickliga medarbetare.
​​​​​​​Välj en entreprenad som tar ansvar från uppstart till slutbesiktning.

Vad behöver du inom anläggningsarbeten?


Tillsammans med oss får du en rutinerad partner som står för ett gott hantverk och långa kundrelationer. Vår leverans vilar på två ben: hantverket och arbetsprocessen. De både ger resultat som gör att kunder kommer tillbaka. För oss är lösningen och kvaliteten på det vi levererar det som driver oss. Det betyder att du kan få hjälp med alla slags markarbeten inför byggstartsprojekt, finarbeten och ytskiktsuppdrag eller vägarbetsuppdrag inom gång-, cykel- och vägbana. Med ett öppet och transparent arbetssätt som tar hänsyn till alla faktorer i en byggprocess eller ett anläggningsuppdrag ser vi till att leverera enligt tidplan och projektbeskrivning, men ser också till att alla handlingar är korrekta och att vårt arbete inte påverkar någon av dina andra leverantörer.  

Vi är redo från början


​​​​​​​Få en bra uppstart på ditt bygg-, anläggnings- eller gatuprojekt med en leverantör som kan bygga en smidig process och ser till att alla detaljer som behövs för att göra rätt från början finns på plats.
​​​​​​​
​​​​​​​

Samarbeten gör skillnad​​​​​​​


​​​​​​​En av våra styrkor som
​​​​​​​underleverantör eller en partner med helhets-ansvar, är att samarbeta och anpassa oss med övriga leverantörer på byggplatsen. Problem är till för att lösas. Det ser vi till att göra.
​​​​​​​

Vägarbeten med kvalitet

​​​​​​​
Teknik och hantverk inom anläggning- och markarbeten såväl som väg- och gatuprojekt är framgångsfaktorer för ett gott resultat, men också en garanti för hållfasthet. Av oss får du en leverantör som följer utvecklingen. 
​​​​​​​

Finplaneringsarbeten som står ut

​​​​​​​
Lekparken, kontorsuteplatsen eller bostadsrättsföreningens gård är alla platser som ska ge ett vackert uttryck och vara säkra. Med vår kompetens inom finarbeten får du en leverantör som kan leverera både och.