Välkommen till nytt jobb


Det är egentligen ganska enkelt: Utan skicklighet och engagemang blir det inga resultat, och utan en bra arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter blir det inte roligt på jobbet. BMDs är ett företag inom anläggning som står för kvalitet i varje detalj. Det har lett oss från att gå från största delen privata anläggnings-uppdrag till att idag kunna ta helhetsansvar för allt större vägprojekt och utmanande mark- och anläggningsprojekt.

Vi är ett företag som håller hantverket i arbetet högt, vill utvecklas och ge våra medarbetare chans att växa med oss. För dig som vill jobba i ett sammanhang där alla både känner varandra och tar hand om varandra – sök dig till oss. Här väntar en arbetsgivare som älskar branschen vi är i, men vill också göra den bättre. Det handlar både om de resultat vi levererar och de villkor vi kan erbjuda. Var med och driv utvecklingen framåt och få en roligare arbetsdag.

Utan god arbetsmiljö blir det inte bra resultat


Personalen är en de viktigaste grundpelarna i ett företag. Våra kollegor och medarbetare är de som ser till att våra kunder ringer oss igen och att vi är ett företag med många och långa kundrelationer. Det handlar om att kunna leverera i projekteten, och för att lyckas med det krävs bra arbetsmiljö och bra arbetsvillkor.

Sedan BMDs start har företagets utveckling byggt runt personalen. För oss är rätt person viktigare än rätt kunskap och målet är att alltid bygga starka team som kan lyfta varandra men också är trygga med att säga till när säkerheten äventyras eller risker i processer blir synliga. Vill du jobba i samma sammanhang? Se nedan efter vilka yrkesroller som finns att söka och skicka in ditt cv till oss.

 • Arbetsledare
  Du ansvarar tillsammans med platschefen att projekten flyter på och att riktlinjer för arbetet följs. Du kan ta människor, gillar att samarbete och har god hand med kunder. För oss är det viktigt med personer som vill utvecklas och inte bara tar ansvar för sina uppgifter, utan även har fokus på kunden, helhetsbilden och ger hela teamet möjligheter och utrymme att göra sitt bästa. Hos oss får du utbildning, stöttning och tillfälle att lära nytt i olika uppdrag. Har du tidigare arbetat som arbetsledare så är det meriterande, men du som är nyutbildad arbetsledare är också varmt välkommen att skicka ditt cv till oss.

 • Kalkylingenjör
  Du är analytisk och kan beräkningar, men framför allt duktig på att se helheten i projekt och förstå kostnader såväl som värdering av arbetsinsatser. BMDs erbjuder dig intressanta arbetsdagar där din insats kommer att spela stor roll i utvecklingen och driften av företaget. Relevant utbildning och gärna erfarenhet av tidigare arbete inom anläggning är meriterande, men det finns också möjlighet att för dig som är i början av din roll som kalkylingenjör att få stöttning och utveckling av oss. Skicka ditt cv till oss.

 • Platschef
  Som platschef har du ansvar för driva projekt från start till mål och leverera enligt kundens önskemål. Från kontrakt till slutbesiktning och överlämnande är det du som håller i taktpinnen. Det är ett omväxlande, utmanande och utvecklande arbetet och hos oss får du ett dedikerat team och hantverkskunskap till ditt förfogande. Det här en roll för dig som vill växa som ledare och få utrymme till intressanta arbetsuppgifter. Oavsett som du är en rutinerad platschef eller nyutbildad och förhållandevis ny i rollen, ser vi fram emot att få läsa ditt cv.

 • Yrkesarbetare
  Vi söker dig som är intresserad av att det hantverk som det faktiskt är att arbeta som yrkesarbetare inom anläggning. Som gillar utomhusarbetet, teamarbetet och som inte bara tar de arbetsuppgifter som är dina på stort allvar, utan också arbetar för helhetsresultatet av varje projekt. Av oss får du möjlighet att jobba i roliga och omväxlande anläggningsprojekt och vägprojekt i ett företag som tar arbetsmiljö och trivsel på största allvar. Har du utbildning och tidigare erfarenhet, är ny i branschen eller redan rutinerad, är du varmt välkommen att söka till oss. Vi letar alltid efter duktiga hantverkare.

Tack för din ansökan!